ONTROL

  • 01 6396 970
  • info@pid-automatika.hr
  • Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Ontrol

Ontrol je vodeći sistem integrator u Turskoj i Istočnoj Europi. Bavi se proizvodnjom kontrolera, senzora, ventila i ventilskih pogona. Ontrol ima iskustvo od 50 godina u instaliranju proizvoda, što se reflektira na razvoj novih proizvoda čiji glavni cilj je praćenje potreba tržišta.

Korisnička sučelja

Ontrol korisnička sučelja serije R-ION objedinjuju mogućnost prikaza na LCD ekranu i kontrolera u jednom uređaju. R-ION sučelja su potpuno programabilna te svojom fleksibilnošću pružaju mogućnost potpunog zadovoljavanja zahtjeva korisnika.

Prilikom odabira samog sučelja moguće je odabrati varijantu koja će pojedinom korisniku biti optimalna. Tako je moguće odabrati između verzije za ugradbenu ili nadgradnu montažu. R-ION sučelja mogu imati ugrađene unutarnje senzore za mjerenje temperature i vlažnosti. Također je u ovisnosti o projektu moguće birati između standardne bijele ili crne izvedba a po narudžbi i između ostalih boja ili završnih obrada poput drvene, metalne i drugih.

R-ION sučelja dolaze u izvedbama koje podržavaju niz komunikacijskih protokola putem žičane konekcije poput: BACnet MSTP slave, Modbus RTU DALI i KNX TP. Također postoji WiFi verzija koja podržava: BACnet IP, Modbus TCP i Sox protokol.

Mogućnosti R-ION moguću je proširiti kontrolerima R-MIO i R-TIO dvožičnom vezom.

BEMS kontroleri

Ontrol kontrolere R-MIO i R/TIO je moguće koristiti kao direktno proširenje R-ION sučelja. Oba su se pokazali kao vrlo dobro rješenje za upravljanje ventilo konvektorim. Tako za manje aplikacije može bit korišten R-MIO sa 2 DI, 2AO, 4 trijak izlaza, 3 RO (relejna izlaza) manje snage i 1 veće. Za veće aplikacije tu se nalazi R-TIO sa svojih 8 AI, 4 AO, 2 trijak izlaza, 3 RO manje snage, 1 RO snage 5A i 1 RO snage 10A. Kontrolere je moguće proširiti i sa dodatnih 4 RO od 10A putem modula RK4.

U slučaju potrebe upravljanja s kompleksnijim zahtjevima moguće je koristiti kontrolere s Modbus komunikacijom poput M-TIO sa 8 AI, 4 AO, 2 trijak izlaza, 3 RO manje snage, 1 RO snage 5A i 1 RO snage 10A.

Za više informacija o mogućnostima korištenja ovih uređaja možete nas kontaktirati ili sami provjeriti OVDJE .

Kontaktirajte nas

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by go4digital