Usluge

  • 01 6396 970
  • info@pid-automatika.hr
  • Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Usluge

Usluge vršimo za sve vrste poslovnih, privatnih objekata kao što su:
- Zgrade.
- Pametne kuće.
- Industrija.

Podrška pri projektiranju automatike u zgradarstvu

Ako ste projektant i bavite se izradom projektne dokumentacije za svoje klijente. Mi vam možemo pomoći u djelu HVAC sustava. Naša pomoć može uključivati izradu cijelog projekta ili samo prijedlog optimalne opreme za rješenje po željama vašeg klijenta. Radi našeg velikog iskustva u radu sa širokim spektrom različitih rješenja, biti ćemo u mogućnosti za vašeg klijenta pronaći ono optimalno.

Velika prednost ovog načina rada je naše sustavno praćenje suvremene opreme što može biti veoma korisno projektnim uredima. Naša tvrtka redovito nalazi ekonomsko-tehnički najisplativija rješenja.

Sva oprema koju vam savjetujemo za ugradnju je oprema s kojom mi imamo pozitivna iskustva i koja je detaljno ispitana od strane naših inženjera.

Projektiranje automatike u zgradarstvu

Naš projektni tim u mogućnosti je izraditi projekt po vašim zahtjevima. Ako izradu projekta u potpunosti prepustite našim stručnjacima dobit ćete gotovo rješenje koje je aktualno s obzirom na trenutne standarde i trendove u zgradarstvu.

Sve projekte radimo u skladu s Vašim željama a od nas možete očekivati savjete kako svoj projekt učiniti energetski i financijski efikasnijim.

Dobava opreme za automatsku regulaciju

Za svoje klijente nudimo dobavu opreme, uz mogućnost kombinacije različitih proizvođača da bi se postigao optimalan omjer cijene i kvalitete.

Izrada aplikacija za nadzor, upravljanje, ugradnja opreme, puštanje u rad

Programska riješenja koja Vam budemo isporučili biti će prilagođena Vama, kao i grafička vizualizacija za upravljanje objektom.

Dakako sve faze izrade sustava biti će popraćene dokumentacijom. Nakon samog puštanja u rad u mogućnosti smo pružiti i potrebno osposobljavanje Vašeg osoblja za rad s novim, naprednijim sustavom. Također uz sam sustav dobivate i našu potporu u fazi navikavanja zaposlenika na novi sustav.

Servisiranje i preventivno održavanje

Da bi sustav bio visoko efikasan, potrebno je sustav servisirati i održavati.
PID Automatika nudi vam usluge redovnog servisiranja opreme u svrhu prevencije pada efikasnosti sustava i kvarova, koji bi doveli do velikih troškova.

Daljinski pristup u zgradarstvu

Sustavi koje vam nudimo imaju opciju daljinskog pristupa.

Daljinski pristup omogućava nam daljinsko spajanje na Vaš objekt. Daljinskim spajanjem moguće nam je optimiziranje vašeg sustava uz uklanjanje mogućih problema, bez fizičkog dolaska na objekt.

Kontaktirajte nas

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by go4digital