Usluge

  • 01 6396 970
  • info@pid-automatika.hr
  • Pon – Pet: 8:00 – 17:00

Usluge

Svojim klijentima nudimo široku paletu usluga koja uključuje sve faze izrade Vašeg projekta. Nudimo Vam uslugu pomoći pri odabiru opreme, projektiranja i parametriziranja opreme, ugradnje opreme, puštanja u rad, te naknadnog servisa i daljinske podrške.

Podrška pri projektiranju automatike u zgradarstvu

Ako ste projektant i bavite se izradom projektne dokumentacije za svoje klijente. Mi vam možemo pomoći u djelu HVAC sustava. Naša pomoć može uključivati izradu cijelog projekta ili samo prijedlog optimalne opreme za rješenje po željama vašeg klijenta. Radi našeg velikog iskustva u radu sa širokim spektrom različitih rješenja, biti ćemo u mogućnosti za vašeg klijenta pronaći ono optimalno.

Velika prednost ovog načina rada je naše sustavno praćenje suvremene opreme što može biti veoma korisno projektnim uredima. Naša tvrtka redovito nalazi ekonomsko-tehnički najisplativija rješenja. Naša ideja kojom se vodimo u radu je da najskuplje rješenje nije najbolje rješenje za svakog klijenta. Kada vas savjetujemo koju opremu koristiti mi za vas tražimo optimalno rješenje.

Sva oprema koju vam savjetujemo za ugradnju je oprema s kojom mi imamo pozitivna iskustva i koja je detaljno ispitana od strane naših inženjera.

Projektiranje automatike u zgradarstvu

Naš projektni tim u mogućnosti je izraditi projekt po vašim zahtjevima. Ako izradu projekta u potpunosti prepustite našim stručnjacima dobit ćete gotovo rješenje koje je aktualno s obzirom na trenutne standarde i trendove u zgradarstvu.

Sve projekte radimo u skladu s Vašim željama a od nas možete očekivati savjete kako svoj projekt učiniti energetski i financijski efikasnijim.

Prilikom projektiranja od nas dobivate veliko iskustvo sa nizom zgradarskih komunikaciskih standarda poput BACNET-a, MODBUS-a, DALI-a, LONWORKS-a, EnOcean-a, …. a također dobivate i savjete kako povećati energetsku učinkovitost svoga objekta.

Dobava opreme za automatsku regulaciju

Za svoje klijente nudimo opciju dobave opreme. Naručivanjem opreme putem naše tvrtke dobivate ne samo kvalitetnu opremu, već i savjete vezane uz kompatabilnosti opreme različitih proizvođača. Kombinacijom više proizvođača moguće su velike financijske uštede za istu funkcionalnost a moguće je postići i kombinacije koje će od svakog proizvođača izvući ono najbolje. Za postizanje ovog maksimuma slobodno nas kontaktirajte.

Izrada aplikacija za nadzor, upravljanje, ugradnja opreme, puštanje u rad

Kao tvrtka u mogućnosti smo ponuditi Vam kompletnu uslugu izrade projekta, počevši od odabira opreme, projektiranja, programiranja i parametriziranja pa do ugradnje, testiranja i puštanja u rad.

Kao tvrtka imamo stav da je implemetnacija opreme vrlo važna. Tako svaki projekt s vrhuskom opremom može biti potpuno upropašten nedovoljno kvalitetnom implementacijom. Odabirom naših zaposlenika te njihovim iskustvom mi izbjegavamo ovaj problem. Programska rješenja koja Vamm mi želimo isporučiti biti će prilagođena Vašim specifičnim željama i potrebama. Ovo se odnosi na sam upravljački dio u kontrolerima ali i na grafički, kontrolni dio s kojim ćete se susretati.

Dakako sve faze izrade sustava biti će popraćene dokumentacijom. Nakon samog puštanja u rad u mogućnosti smo pružiti i potrebno osposobljavanje Vašeg osoblja za rad s novim, naprednijim sustavom. Također uz sam sustav dobivate i našu potporu u fazi navikavanja zaposlenika na novi sustav.

Servisiranje i preventivno održavanje

Tokom vremena performanse svakog sustava opadaju. Povećanjem energetske učinkovitosti sustava, on postaje financiski atraktivniji ali da bi njegova efikasnost ostala na visokom nivou potrebno je praćenje njegovog rada i redovno održavanje. Preventivnim održavanjem smanjuje se broj kvarova koji mogu biti skupi, također se izbjegavaju nepotrebni neočekivani problemi. Naša tvrtka želi količinu servisa svesti na minimum koji će osigurati maksimalnu učinkovitost sustava a koji će sustav održavati u top formi.

Daljinski pristup u zgradarstvu

Sustavi koje vam nudimo imaju opciju daljinskog pristupa.

Daljinski pristup omogućava vama i vašim zaposlenicima pristup stanju objekta daljinski. Pristup će vam tako od sada biti moguć putem interneta. Izgled pristupne stranice može biti individualiziran i prilagođen vašim željama i potrebama.

Daljinski pristup je moguć i prema samoj ugrađenoj opremi. Ova opcija za vas može značiti dugoročne uštede. Ove uštede su ostvarive kod redovnog održavanja, servisa ali i preinaka u sustavu. Uštede ovdije proizlaze iz toga što inžinjeri koji će raditi na vašem sustavu više neće morati trošiti vrijeme na dolazak do objekta, već će potrebne zahvate moći napraviti daljinski.

Kontaktirajte nas

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by go4digital